"Ondersteuning op afstand"

voer het bestand uit en geef ETC toegang tot uw computer ...

download

ETC SUPPORT


ETC biedt u, afhankelijk van uw noden, verschillende onderhoudscontracten aan.


Onze supportdienst is 24 uur 7/7 bereikbaar. Buiten de kantooruren wordt u automatisch doorgeschakeld naar onze wachtdienst, waar u uw boodschap kan achterlaten. De technieker van wacht belt u daarop terug.

Bezoek onze ETC HQ partner pagina >>> LOGIN

014 / 42 32 37
#ef3125
24/7
#ef3125

Registratieprocedure BLACKBOX

Surf naar de website www.geregistreerdkassasysteem.be
U komt op onderstaande site, waar u rechts kiest voor “Registratiemodule GKS voor horeca-uitbaters” (zie blauwe pijl)

etc-support-img1

Van hieruit zijn er 5 stappen die u moet doorlopen voor u uw geregistreerde kassa kan gebruiken. Deze stappen staan duidelijk uitgelegd op de site in de gebruikersgids (zie rode pijl), wij zetten ze echter kort even voor u op een rij :

etc-support-img2

STAP 1 : Identificeer U


BELANGRIJK : u moet beschikken over een geldig BTW nummer dat opgenomen is in de kruispuntbank van ondernemingen, en u moet als eigenaar/gevolmachtigde geregistreerd zijn.

U komt automatisch in het aanmeldscherm waar u zich kan aanmelden op 3 manieren :

STAP 2: Registratie onderneming en vestigingen


Nadat u succesvol ingelogd bent, komt u op de profiel pagina. Hier vervolledigt u de contactgegevens van uw onderneming. Klik op de knop “Toon lijst” en vink de vestigingen aan waar u de GKS wilt of moet installeren. Vanaf nu kunnen wij de GKS-onderdelen die wij u leverent, toekennen aan één van uw vestigingen. Van zodra deze in uw bezit zijn, moet u de levering ervan bevestigen in de toepassing. Deze bevestiging van de geleverde onderdelen is stap 3 van uw registratieplicht.

STAP 3: Bevestig de levering van uw GKS-onderdelen


Wij zullen u de serienummers van de GKS-onderdelen bevestigen (elke licentie/kassa en elke blackbox heeft een eigen serienummer).

U logt zich opnieuw in en kiest het tabblad “Uw toestellen”. Daar klikt u op “Levering bevestigen” en u kiest een FDM of een kassa door op het icoontje ernaast te klikken. Nu vult u van dit onderdeel de laatste cijfers van het serienummer aan en klikt u op de knop “de ontvangst bevestigen”. Hiermee bevestigt u de levering. Doe dit voor elk GKS-onderdeel in de lijst! Als u alle onderdelen heeft ontvangen en bevestigd via de toepassing, dan kan u de koppeling tussen de GKS-onderdelen gaan maken.

STAP 4: Koppel de GKS-onderdelen


In het tabblad “Uw toestellen” onder “Koppel FDM/Kassa” kan u de onderdelen die samen het GKS zullen vormen in uw zaak met elkaar koppelen.

Selecteer eerst de FDM door op het icoontje ernaast te klikken. Kies nu de kassa die aan de FDM zal worden verbonden, door deze aan te vinken. Klik op de knop “bevestigen”. De volgende stap, het aanvragen van uw VSC, kan pas als u alle kassa’s aan een FDM koppelde.

LET OP : noteer welk kassaserienummer u aan welk blackboxserienummer koppelde, want zo moeten ze in uw zaak ook fysisch verbonden worden bij de installatie !!

STAP 5 : vraag uw VSC aan


In het tabblad VSC kan u uw VSC aanvragen. U moet voor elke FDM een VSC aanvragen.

Wanneer u de VSC kaart toegestuurd krijgt, dient u ETC hiervan verwittigen en kan de installatie ingepland worden.

OM TE KUNNEN GENIETEN VAN DE SOCIALE VOORDELEN DIENT DE INSTALLATIE GEBEURD ZIJN VOOR DE AANVANG VAN EEN NIEUW KWARTAAL. U MOET DUS ALLE BOVENVERMELDE STAPPEN DOORLOPEN HEBBEN MINSTENS 4 WEKEN VOOR DE AANVANG VAN DAT NIEUWE KWARTAAL.